Members .NET : 0 member(s)

Shares ?

0

Clicks ?

0

Viral Lift ?

0%

Follow Me on FAMEit!

Categories

User's Tags

Mode Christian Louboutin Slingbacks En Flats Schoenen 2017

 • Wij willen graag een hoge hakken felicitaties aan onze vrienden te sturen op Stylist-Arabië op de lancering van hun eerste nummer, met Christian Louboutin tegen precies dezelfde Dubai skyline waar we hebben opende twee van onze nieuwste boetieks.

   

  Een premium stijl periodiek in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, Stylist is het een gratis wekelijkse damesblad over louboutin slingbacks schoenen, het vastleggen van de beste van de mode, beauty, reizen en entertainment, en we zijn vereerd om de publicatie van de eerste inval debuut in de regio. De Christian Louboutin Schoenen zijn heel populair nu.

   

  Stylist Arabia Editor-in-Chief Devinder Bains noemt Christian een "perfecte aanvulling" voor de lancering van het tijdschrift:

  "Het is geweldig om Christian Louboutin Flats te krijgen voor de cover van onze allereerste editie. Hij houdt van onze creatieve idee voor de shoot, dat is een leuk concept gebaseerd op zijn legendarische schoenen. Mooie louboutin flats zijn zo'n belangrijk accessoire voor vrouwen in de Verenigde Arabische Emiraten en het concept covers zijn iets wat het merk Stylist staat bekend om, dus we zijn blij om te kunnen om de twee samen te voegen."

   

  Daaronder stiletto-achtige kap van Louboutin Slingbacks zit veel meer dan de gemiddelde fles. Tekening ontwerp elementen uit de architectuur en herinnert aan de klassieke balustrades van de 17e en 18e eeuw in Europa. Hiervoor danken wij de Verreries Pochet du COURVAL, of gewoon Pochet, die de manier waarop we omsluiten alles wat mooi en luxe sinds de jaren 1600 onder de knie hebben.


0 comment